Hollywodski umjetnik Marino Restrepo gost naše župe

Hollywodski umjetnik Marino Restrepo gost naše župe

Marino Restrepo, glumac i glazbenik porijeklom iz Kolumbije, sa stalnom adresom u Kaliforniji, u sklopu svojeg gotovo jednomjesečnog posjeta Hrvatskoj posjetit će i župu sv. Petra u Ivanić-Gradu te održati duhovno predavanje na temu “Iziđimo iz tame u svjetlost”.

Od rane mladosti, i prije nego je započeo studij umjetnosti u Njemačkoj, Marino Restrepo prolazio je kroz mnoge kušnje suvremenog svijeta (droga, promiskuitet, različiti poroci, okultizmi,…).

Restrepo je doživio svjetla svjetske pozornice kroz umjetničko djelovanje za hollywoodske produkcijske kuće kao glumac i glazbenik – u potpunosti usredotočen isključivo na slavu, novac i zemaljska zadovoljstva.

Tijekom otmice 1997. godine i šestomjesečnog zatočeništva u prašumi, dogodio mu se duhovni preokret gdje je doživio susret s Isusom i obraćenje.
Svoj životni put od tada je usmjerio tome da bude svjedok Božje ljubavi i katoličke vjere diljem svijeta.

Susret s Marinom Restrepom, u kojem će svjedočiti o svome životu u tami grijeha, o susretu s Isusom, obraćenju i poslanju – održat će se u župnoj crkvi sv. Petra u Ivanić-Gradu, u četvrtak 28. lipnja 2018. nakon večernje mise.