Pastoralno osoblje

Početna / Pastoralno osoblje

vlč. Branko Koretić, župnik

Rođen je 1975. godine u Popovcu Kalničkom, a za svećenika zaređen 2000. godine. Bio je đakon u crkvi sv. Josipa na zagrebačkoj Trešnjevci, tri godine služio je kao kapelan u župi Kravarsko, kraj Velike Gorice, a dvije u župi sv. Pavla u Retkovcu u zagrebačkoj Dubravi. Od 2005. godine obnašao je dužnost župnika u crkvi Srca Marijina u Ilovi i crkvi Blaženog Alojzija Stepinca u Kutinskoj Slatini.  Godine 2007. preuzima dužnost župnika župe Pohoda Blažene Djevice Marije u Sisku.

Od 2010. do 2015. velečasni Branko Koretić vršio je dužnost povjerenika za pastoral mladih Sisačke biskupije. U svojem mandatu, među ostalim, bio je predsjednik Organizacijskog odbora VII. susret hrvatske katoličke mladeži (SHKM)  koji je održan u svibnju 2012. godine. Na susretu je sudjelovalo više od 30 tisuća mladih katolika iz domovine i iseljeništva.

U kolovozu 2017. velečasni Branko Koretić preuzima dužnost župnika župe sv. Petra apostola u Ivanić-Gradu.

Redovnice Kćeri Milosrđa TSR sv. Franje

s. M. Bogdana Perić, mjesna predstojnica

s. M. Bogdana Perić, mjesna predstojnica

s. M. Leticija Antalašić

s. M. Leticija Antalašić

s. M. Darija Lukić

S. M. Darija Lukić članica je Družbe Kćeri Milosrđa TSR. sv. Franje. Rođena je u Tuzli (BiH), a u Družbu Kćeri Milosrđa ušla je 2007. godine i položila doživotne zavjete 2017. godine.  Završila je studij teologije, na Papinskom sveučilištu Antonianum 2016. godine. Od rujna 2016. radila je u Osnovnoj školi kao vjeroučiteljica.

U našoj župi obavlja dužnost sakristanke te katehetsku dužnost u radu s prvopričesnicima i skupine Biseri Očeva Milosrđa.