Otvorene prijave za adventske e-duhovne vježbe

Otvorene prijave za adventske e-duhovne vježbe

Dragi župljani – prosljeđujemo vam poziv Franjevačke zajednice iz Pazina za prijavu na adventske e-duhovne vježbe upućen kako bismo na lijep način svoja srca pripremili za istinsko slavlje našeg najradosnijeg blagdana – Božića. 

Dragi prijatelji!

Ovim javljanjem želimo vas obavijestiti, ukoliko to već niste saznali, da su otvorene prijave za adventske e-duhovne vježbe. Počet će 1. prosinca, a dan ranije tj. 30. studenoga dobit ćete uvodno pismo. U ovim e-duhovnim vježbama razmišljat ćemo o Božjim imenima, zato smo ih i nazvali Nek’ svi slave ime Gospodnje. Sve će biti utemeljeno na tekstovima iz Svetog pisma. To će biti lijep način da svoja srca pripremimo za istinsko slavlje našeg najradosnijeg blagdana – Božića.

Ako želite sudjelovati u ovim e-duhovnim vježbama, potrebno je da se na njih prijavite. Možete sudjelovati preko naše aplikacije ili na način da razmatranja primate na svoj e-mail. Držimo da je sudjelovanje preko aplikacije puno zgodnije. Koji god način izabrali, morate se prijaviti. Ako već imate instaliranu aplikaciju, u rubrici Dostupne vježbe pronađite naslov Nek’ svi slave ime Gospodnje, kliknite na njega a potom kliknite na gumb Prijavi se. 

Ako još uvijek nemate instaliranu aplikaciju, možete je besplatno preuzeti OVDJE za Android operativni sustav, a OVDJE za iOS.

Ako želite sudjelovati na način da razmatranja primate na svoj e-mail, ispunite online obrazac koji se nalazi na ovom linku: https://eduhovnevjezbe.hr/vjezbe/15

Ne zaboravite i druge pozvati da besplatno instaliraju našu aplikaciju i da zajedno s nama pođu ovim duhovnim putem.

Želeći Vam mir i dobro od Gospodina,
pozdravljaju Vas fratri iz Pazina sa svojim suradnicima