Prijavite se za sudjelovanje za 11. nacionalnom Susretu hrvatske katoličke mladeži u Zagrebu 2020.

Prijavite se za sudjelovanje za 11. nacionalnom Susretu hrvatske katoličke mladeži u Zagrebu 2020.

Ove 2020. godine u Zagrebu i Zagrebačkoj nadbiskupiji održava se 11. nacionalni susret hrvatske katoličke mladeži pod geslom “Što god vam rekne učinite!” (Iv 2,5). To je susret molitve, zajedništva, novih poznanstava, radosti, duhovnosti i ljubavi mladih iz cijele Hrvatske.

Na ovoj poveznici možete se prijaviti za sudjelovanje na susretu: prijavnica za 11. susret SHKM u Zagrebu 2020.

Ova prijavnica namijenjena je mladima Ivanićgradskog dekanata (župe Ivanić-Grad, Kloštar Ivanić, Križ, Posavski Bregi, Dubrovčak Lijevi, Ludina, Oborovo, Vrtlinska) koji na ovaj Susret zajedno hodočaste.

Kotizacija za SHKM iznosi 30 kn (i ona uključuje majicu Susreta, akreditaciju te ostale materijale) + prijevoz (čija će cijena biti naknadno definirana).

Na susret se kreće 8. svibnja (petak) u kasno popodnevnim satima, kako bi se smjestili kod svojih domaćina. U subotu 9. svibnja u prijepodnevnim satima svi mladi sudjelovat će na katehezama koje će se održavati u 15-ak župa Zagrebačke nadbiskupije, a poslijepodne bit će organiziran program u centru Zagreba. Navečer se program nastavlja u župama u kojima će mladi biti smješteni. U nedjelju 10. svibnja središnje misno slavlje održat će se na Trgu bana Josipa Jelačića.

Za sva pitanja možete se obratiti župnim uredima svojih župa ili animatorima Ivanićgradskog dekanata: Ani Mandić (mandicana25 (pri) gmail.com) i Antoniju Andrijeviću (aandrije (pri) gmail.com) (zamijeniti niz znakova ” (pri) ” sa znakom @).

Božji blagoslov!

Pastoral mladih Ivanićgradskog dekanata