Prijavite se za hodočašće mladih “Mladifest 2019.” u Međugorju

Prijavite se za hodočašće mladih “Mladifest 2019.” u Međugorju

Godina mladih koju je biskup Vlado Košić proglasio u Sisačkoj biskupiji svečano će završiti hodočašćem u Međugorje na Mladifest koji će se održati od 31. srpnja do 6. kolovoza 2019.

Zato što nikada nije rano za početak planiranja ljetnih praznika, mi te pozivamo da se već sada prijaviš i pođeš s nama na nezaboravno putovanje ovoga kolovoza.

Hodočastimo u Međugorje od 31. srpnja do 6. kolovoza 2019. (taman kada prođu sve obaveze u školi i na faksu, a nova školska i akademska godina su još daleko).

Hodočašće je prvenstveno je za mlade od 15 do 30 godina. Osiguran nam je smještaj, prijevoz te doručci i večere svaki dan, za cijenu od 500kn. Troškove je potrebno podmiriti do kraja veljače.

VAŽNO – ako slučajno nisi u mogućnosti podmiriti troškove, a želiš ići, ništa ne brini samo se javi Župniku (on će sve srediti).

Odlazak ne Mladifest izvrsna je prilika da upoznaš mnoštvo mladih dobre volje, velika srca i otvorenih misli. Prijavi se što prije jer vremena je još malo. Prijave traju do 20. veljače zato što prije promisli i javi nam se.

Prija su moguće tijekom radnog vremena vremena župnog ureda ili na tjednom susretu mladih petkom u 20:00 sati!

Ako se premišljaš i zanima te kako to uopće izgleda baci pogled na video i pogledaj samo dijelić ono što te čeka ovo nezaboravno ljeto.

VAŽNO: rok za prijave produljen do nedjelje 24. veljače 2019.!