Susret Poslanika Milosrđa u Ivanić-Gradu

Susret Poslanika Milosrđa u Ivanić-Gradu

U župi sv. Petra apostola u Ivanić-Gradu, 9. veljače 2020. godine održan je susret Poslanika Milosrđa na kojem su sudjelovali Poslanici iz župe sv. Josipa Trešnjevka – Zagreb i sv. Luke Novske zajedno sa svojim župnicima vlč. Damirom Ocvirkom i vlč. Milanom Vidakovićem kao i sestrama voditeljicama s. M. Kristinom Injić i s. M. Ilirkom Ivandić.

Datum 9. veljače je dan kada 12 Poslanika iz Ivanić-Grada obilježava godinu dana svoga djelovanja na župi te su tom prigodom iskazali svoju pripadnost zajednici davši obećanja vjernosti Kristu u duhu karizme bl. Marije Propetog Isusa Petković.

Također je toga dana i sedam Animatora Bisera Očeva milosrđa položila svoja obećanja iskazujući želju da nastave biti pomoć i primjer mlađoj djeci – Biserima Očeva milosrđa. Ovom događaju prisustvovala je koordinatorica za Poslanike Milosrđa i laike u provinciji Krista Kralja, s. M. Jasna Crnković, kao i domaće sestre, voditeljica Poslanika i Animatora s. M. Darija Lukić, te s. M. Bogdana Perić i s. M. Leticija Antalašić kao i domaći župnik vlč. Branko Koretić koji je predslavio euharistijsko slavlje u 19.00 sati uz koncelebraciju nazočnih svećenika. Zahvalni dragom Bogu na primljenim milostima utječemo se u zagovor naše bl. Marije Propetog Isusa da nas prati u našim nastojanjima, u življenju i vršenju Božje volje u našem životu.

(Izvor teksta i fotografije: http://marijapropetog.hr/, pristupljeno 13.2.2020.)