Uključimo se u humanitarnu akciju “Udružimo srca za novi dom!”

Uključimo se u humanitarnu akciju “Udružimo srca za novi dom!”

U našem gradu pokrenuta je hvale vrijedna humanitarna akcija “Udružimo srca za novi dom!”, čiji je nositelj Osnovna škola Đure Deželića Ivanić-Grad. U samoj akciji aktivno će, uz ostale institucije i inicijative, sudjelovati i Župa sv. Petra apostola iz Ivanić-Grada.

Cilj ove humanitarne akcije je prikupiti sredstva za projektnu dokumentaciju, materijal i gradnju obiteljske kuće obitelji Sahula, čija je kuća 29. prosinca 2020. nakon potresa dobila crvenu naljepnicu te je predviđena za rušenje. Budući da su dvije djevojčice i učenice OŠ Đure Deželića i naše sugrađanke, škola je pokrenula službenu humanitarnu akciju (akcija se vodi pod evidencijskom oznakom ZGŽ-HA/SPSOS-21-11, a Rješenje o odobrenju akcije izdano je pod klasom: UP/-550-04/21-02/12 i urbrojem: 238/1-13-02/6-21-4).

Akcija traje do 16. srpnja 2021. godine, a tijekom akcije bit će organizirano više aktivnosti o kojima ćemo vas pravovremeno obavijestiti.

Pozivamo sve župljane da se uključe u akciju i svojim donacijama pripomognu da akcija uspije. Donacije možete uplatiti na IBAN humanitarne akcije: HR7623400091511126747 kod Privredne banke.

Logotip akcije nacrtala je učenica Hana Nekich, učenica 4.c.razreda Osnovne škole  Đure Deželića.

Svaka pomoć  je dobrodošla te vam unaprijed zahvaljujemo na svakoj donaciji kojom ćemo pomoći obitelji Sahula u izgradnji novog i sigurnog  doma, a koji će se graditi na mjestu objekta predviđenog za rušenje.

Udružimo srca za novi dom!

(Dijelovi izvorne objave s logotipom preuzeti su sa službenih stranica Osnovne škole Đure Deželića Ivanić-Grad, pristupljeno 28. travnja 2021.)